Friday, November 29, 2013

..my sweetie is 4..

Assalam..Lama sungguh tak menghapdet blog..Banyak yang ingin dikongsi tapi kekangan masa mengatasi keinginan yang membuak-buak nak mencoret di sini.. Awat la formal lak ni ?? Rindu kot kat suasana mengajar di dalam kelas yang biasanye menggunakan  ayat -ayat formal @ skema..hehehehe... Rindu la sangat kannn..kononnn...

Pemgarang jantung buah hati saya..IBU LOVE U SAYANG..
Alhamdulillah..Nur Fatihah Iman sudah 4 tahun dua minggu sudah..dah lama dah, lama sangat nak update entry kan..Tapi tak pe..ini tengah berusaha menaip la ni..Macam biasa, sejak dia tahu ibu ni dah boleh buat kek sendiri, macam - macam kek la dia request. Nak kek ada gambar Sofia the First, Ana Muslimah, Doc Mcstuffin..adoi lah..dia tak sedar agaknye ibu dia ni macam terer benar wat kek..Tapi takpe lah kan..demi anak dara yang seorang ini, buat juga tapi takde gambar ye..

Frosting kek ni comot sebab ibu tak ayak gula icing hokeyyy..and decoration tu main tepek dan tabur sana sini..Tapi yang penting, selamat masuk mulut depa..Alhamdulillah..

Till then, babai..
 





No comments:

Post a Comment